Liga CS 1.6 Steam/NonSteam
U¿ytkownik
sorki, ale pisze szybko i robiê b³êdy. i-ile*. We¼cie popatrzcie co piszecie. Sami siebie ok³amujecie. Spójrzcie co ten kole¶ wyprawia...
U¿ytkownik
No patrzylem wczoraj cala noc, kazdego po kolei i jakos jedyne co pokazal f. to skill... A zastrzerzenia budzi akcja skurzynskiego w 17 min meczu. Nie macie argumentow, dowodow... Puacz? Rzucacie czystymi pomowieniami, wiec dziekuje bardzo za dyskusje i pozdrawiam. Jestesmy w finale.
U¿ytkownik
Zreszt± jedno wam powiem admin wie jak gra f. ogl±da³ mecz z SMD . Tam by³o widaæ jak gra f. Graj w csa 6 lat to tez tak bêdziesz gra³. To siê nazywa skill . Pogód¼cie sie z tym ¿e przegrali¶cie . Byli¶cie za s³abi dla nas i tyle. Admin napisa³ ¿e jeste¶my g³ównym faworytem tej ligi wiêc o co kaman.
U¿ytkownik
Gracz egc, ktorzy umieja tylko w/o smie twierdzic ze liga niski poziom... ogarnij ty sie czlowieku.
Twierdziliscie ze Virtuals wiesza psy na adminie gdy zarzadzil dla was... Jednak wiecie, dzieki w/o nie wygracie calej ligi.. Przegraliscie i jak admin nie slucha waszego placzu to wyzywacie jego? ... nie no pro jestescie... -.-
Ostatnio edytowany przez Mephistopheles (2010-02-12 16:53:06)
U¿ytkownik
Nie wyzywamy, ale widaæ -.-
U¿ytkownik
K@T napisał:
Bym lata³ odpalony te¿ bym napierdala³ ace. Ale có¿,tak to jest liga s/ns niski poziom to wiadomo,¿e mo¿na odpaliæ i admin 15 letni nic nie zauwa¿y
Jak dla mnie to o 15-letnim to obraza : P
No chyba ze porownywanie do dziecka nie jest teraz obraza?
Ostatnio edytowany przez Mephistopheles (2010-02-13 00:51:51)
Nie mam zwyczaju rozmawiaæ z gównem, jak Ci nie odpisa³em, to znaczy, ¿e nim jeste¶!
Ch³opcze,jak by by³ tu jaki¶ antycheat typu azereus/aequitas to po³owa wyników by³a by zupe³nie inna.
Mephistoteles,tak siê z Tob± u¿eramy a mo¿e na pocz±tku daj rn co?
A tak wogóle po co my siê tak k³ócimy to i tak nic nie da..Niech siê admin tym zainteresuje a nie my.
Ostatnio edytowany przez K@T (2010-02-13 08:38:20)
U¿ytkownik
10. Zachowanie graczy
10.1 Wszyscy uczestnicy rozgrywek proszeni s± o kulturalne zachowanie wobec innych zawodników oraz cz³onków zespo³u administratorów. Traktuj innych z klas± i nale¿ytym szacunkiem, którego oczekujesz równie¿ wobec swojej osoby! Gdy jednak kto¶ bêdzie kogo¶ obra¿a³ podczas meczu czy te¿ na forum proszê o zrobienie screena (zachowanie te bêdzie odpowiednio ukarane czyli 4 pkt. karne i Ostrze¿enie, 2 ¿ó³te kartki s± równowa¿ne wyrzuceniem z ligi).
Dac co? Slaby jestem w zgadywanki : P Antycheat powiadasz? Jestem calkowicie za, jak i moj caly team;)
Ostatnio edytowany przez Mephistopheles (2010-02-13 10:10:01)
U¿ytkownik
Po co to piszesz? Jak sami obra¿acie?
U¿ytkownik
Pokaz mi gdzie was obrazilismy? ...